The Oliv


Design & Art Direction, User Experience, Web Development, Search, Responsive, Lifestyle, Property

The impressive expanse of space at The Oliv accurately reflects its moniker: Bungalows in the Sky with its sky terraces and double-volume living spaces. Designed by Mok Wei Wei of W Architects, this 12-storey condominium has won the President*s Design Award for its boldness in structural and spatial expression, finesse in detailing, and its unique interaction with nature. Its overall disposition allows one to revel in layouts infused with contemporary aesthetics while being close to the heartbeat of the city.

The website developed was conscious in encapsulating the property’s identity while maintaining a navigation that is simple and direct. It flaunts a diagonal dual dimension effect over a fixed background - one that resonates the property’s geometric design while presenting a colour palette that consists of concrete textures and earthy green hues. The site is also interactive with manual image carousels incorporated within its pages.

The Oliv - Homepage
The Oliv - Residence
The Oliv - Neighbourhood

“The Oliv is exemplary of an innovative interpretation of existing building regulations, and how that can transform and create new opportunities for multi-level living in Singapore.”
JURY CITATION

The Oliv - Facade
The Oliv - Mobile

SHARE

NEXT PROJECT

Meyer Mansion